Advertisement

teksteshqip.com

Website Worth: $18,099.38

Daily Pageviews: 4533

Daily Ads Revenue: $13.60

Last update was 2 months ago

Meta Info

Title: Tekste Këngësh Shqip dhe Videoklipe

Description: Muzikë shqiptare me mijëra tekste këngësh shqip dhe videoklipe nga të gjitha trevat shqiptare. Gjithashtu lajme showbiz, letërsi, chat, përkthime, votime, etj.

Tags: tekste kengesh Shqip muzika teksti tekst Videoklipe Spot spoti FESTIVALE kosova Video karaoke Midi kenget Albania albanian Shqiperia shqiptare shkarko download chat

SEO Information

Index Info For: teksteshqip.com

Alexa Rank: 220634, delta: -32345

PageRank: 0

Server Information

Host IP: 216.22.48.116

Server name: Apache

Country Name: United States

Country Code: USA

Region: VA

City: Mclean

Postal code: 22101

Latitude: 38.93579864502

Longitude: -77.162101745605

DNS Information

HOSTCLASSTYPETTLDATA
teksteshqip.com IN A 14400 ip: 216.22.48.116
teksteshqip.com IN NS 86400 target: sv4.teksteshqip.com
teksteshqip.com IN NS 86400 target: sv2.teksteshqip.com
teksteshqip.com IN NS 86400 target: sv3.teksteshqip.com
teksteshqip.com IN NS 86400 target: sv1.teksteshqip.com
teksteshqip.com IN SOA 86400 mname: sv2.teksteshqip.com
rname: dnsadmin.serveri.teksteshqip.com
serial: 2015062200
refresh: 86400
retry: 7200
expire: 3600000
minimum-ttl: 86400
teksteshqip.com IN MX 14400 pri: 0
target: teksteshqip.com
teksteshqip.com.com IN TXT 300 txt: v=spf1 ip6:fd1d:f5c3:e7c6::/48 -all
entries: v=spf1 ip6:fd1d:f5c3:e7c6::/48 -all

Domain information

Created: 2007-01-06

Expires: 2018-01-06

Updated: 2016-12-08

Registrar: ENOM, INC.

Domain Suffix: Commercial

Site Analysis

Site technologies: jQuery

Keyword density

# keyword count density %
1 këngë 15 1.19
2 noizy 11 0.87
3 është 11 0.87
4 maqaj 10 0.79
5 donika 10 0.79
6 kënduar 10 0.79
7 biografinë 10 0.79
8 gjithë 10 0.79
9 lexo 10 0.79
10 rexha 10 0.79
11 shqip 8 0.63
12 eshte 8 0.63
13 këngësh 7 0.55
14 dhurata 7 0.55
15 reja 7 0.55
16 tij 7 0.55
17 njohur 7 0.55
18 teksteshqip 6 0.47
19 videoklipe 6 0.47
20 majk 6 0.47
21 grupi 6 0.47